CAR LOVELY

Car Lovely
Mindenféle lakktípusra használható. Egy munkafázissal tisztít, véd, ápol és políroz. Ezenkívül alkalmazható minden réz, króm, nikkel és műanyag felületre. Autó, hajó, lakókocsi, műanyag kerti bútorok, ajtók-ablakok, stb.
Alkalmas minden típusú lakkfelületre – szintetikus lakk, akrilát lakk, metálfényezés, stb. A Car Lovelyt használhatja személygépkocsijához, lakókocsijához, hajójához, valamint háztartásában márványfelületre, csempére, stb. Eltávolítja a kátrányt, karcolást, rovarokat éppúgy, mint a port és a régi elszíneződéseket.
Hatékonyan és gyorsan távolítja el a rovarok nyomait a szélvédőről, motorháztetőről, ütközőről, stb. Ezzel is növeli a vezetés biztonságát, mivel jó látásviszonyt biztosít. A Car Lovely fontos tulajdonsága a törődés a lakk-, üveg-, gumi-, műanyag- és krómfelületekkel. Ennek a koncentrált tisztítószernek hála a rovarok gyorsan feloldódnak a sima felületeken és így könnyedén eltávolíthatóak. A Car Lovely intenzív hatásának köszönhetően biztonsággal használható üveg-, króm-, lakk-, gumi- és műanyag felületeken.
Tiszta kilátás minden időben. Az üveg felületek túlságosan simák lesznek ahhoz, hogy megmaradjanak rajtuk az esőcseppek, a hó vagy a rovarok.
Megakadályozza a víz és napsütés okozta károsodásokat. Meggátolja a por és egyéb szennyeződések lerakódását. A Car Lovelyt kifejezetten tisztításra és ápolásra fejlesztették ki. Eltávolítja a viaszt és egyéb szennyeződéseket, továbbá antisztatikus hatása van, tehát nem engedi lerakódni a port vagy más szennyeződéseket.
Car Lovely jó minden acélból és könnyűfémből készült keréktárcsára, eltávolítja az erős fékezés következtében keletkezett súrlódás nyomait és az olajbevonatot is. Hatása gyors, erős, mindemellett még gazdaságos is.